Bodegas Parés Baltà


Bodegas Parés Baltà

Bodegas Parés Baltà is een biodynamisch wijngoed gelegen ten zuiden van Barcelona, in de bergen van Penedès. De familie bezit al decennia wijngaarden aan de mediterrane zee maar ook hoog in de bergen van Catalonië.

Schapen en bijen zorgen er voor een natuurlijk en vitaal ecosysteem. Dit zijn natuurwijnen gemaakt met uiterste precisie, gecontroleerd en gecertificeerd door Demeter maar bovenal heel erg lekker!


Bodegas Parés Baltà

Plaats nu je bestelling

De wijnen


Bodegas Parés Baltà
2019 Blanc de Pacs, Bodegas Parès Baltà

Blend van de drie klassieke witte druivenrassen van Penedès: Xarel-lo die body aan de wijn geeft, Macabeu die voor de exotische citrustonen zorgt en Parellada geoogst op de hoge berghellingen ten zuiden van Barcelona die de wijn zijn frisse en delicate florale aroma’s geeft. Mooie apéritief, schitterend bij schaaldieren en gegrilde vis.

Bodegas Parés Baltà
2017 Mas Petit, Bodegas Parès Baltà

Een naadloze combi van Cabernet Sauvignon en Garnatxa opgevoed op twee en drie jarige eiken vaten. Kruidig mediterraan, vol en sappig. Heel veel wijn voor een prikje. Je kan hem zo drinken maar aan de BBQ staat hij het liefst.

Bodegas Parés Baltà
2019 Ros de Pacs, Bodegas Parès Baltà

Zomers bouquet van weidebloemen en rood fruit. Grenache, syrah en cabernet sauvignon. Droog, fris en helemaal in de Franse Provençaalse rosé stijl gevinifieerd. Aan het zwembad, bij zalm, krabsalade, garnalen.